3D virtuális túrák

Tegyen közzé egy 3D bemutatót a vállalkozásáról

Az elmúlt években a virtuális valóság (VR) rohamosan hódította meg a világot. Napjainkban az a trend figyelhető meg, hogy az embereket egyre inkább az áttekinthetőség vonzza.

Ellentétben a sima szöveggel vagy állóképekkel, videókkal, a virtuális túrák akár hosszú percekig is megtarthatják a látogatót a honlapon, miközben felfedezik a helységeket, benne érezhetik magukat a szállodai szobában, „álmodhatnak” a házban / lakásban  történő  életről, teljesen magával ragadó élményben van részük anélkül, hogy fizikailag ott lennének.

 

A potenciális ügyfelek a nap 24 órájában bármikor megnézhetik, és azok, akik a túrát végig járják  könnyen beleképzelik magukat az adott környezetbe.

 

A 3D virtuális túrák versenyelőnyt biztosítanak Önnek mert dinamikusak és interaktívak, képesek felkelteni a szállást / szolgáltatást  kereső turisták, vagy a  ház/lakás vásárlók figyelmét !

Készíttessen velünk rendkívül látványos 360 fokos panoráma fotót szállodájáról, panziójáról, lovardájáról, eladó lakásáról, ingatlanjáról, irodájáról, telephelyéről. Az érdeklődőt biztosan a képernyő elé szögezi a látvány. A néző mintha maga is ott lenne a helyszínen, miközben a panoráma fotó és virtuális túra technológia lehetőséget ad arra, hogy extra információkat (pl. különleges ajánlatok, fényképes étlap, munkatársak vagy termékek bemutatása, stb.) tud a weboldal látogatójának átadni.

A 360 fokos panoráma felvételeket egymásba lehet ágyazni, így az egyik helyszínről a másikra jutva az egész terület (lakás, park, szálloda külső és belső helyszínek, stb.) bejárható. Az ilyen panoráma képek sorozatát nevezzük virtuális túrának.

Az interaktív panoráma képeket légi felvételek készítésével is ki tudjuk egészíteni, így igazán különleges online tartalom kerülhet a weboldalára.

Vállalunk ezen felül film készítést és animáció készítést is, amelyeket szintén össze lehet kapcsolni a panoráma fotókkal.

Szállodák, vendéglátó helyek, szolgáltatások
KatlanToni.png
Katlan Malom

Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz

Classix
Classix Hotel

Classix Luxury Design Hotel

smilethai
Smile Thai Masszázs

Smile Thai Masszázsszalon Budagyöngye

Swarovski.png
Swarovski

Swarovski üzlet Andrássy út

tengerszem-ovoda-galeria-udvar-es-epulet
Tengerszem Óvoda

Tengerszem Óvoda Zugló

Lakások
11_apartman-5_edited.jpg
Royal Homes

Royal Homes lakópark bemutató lakás

Kígyó utcai lakás.png
Eladó ingatlan

Eladó luxus lakás a Kígyó utcában

trusted.png
Google Street View

 

A Google a térképén lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy belső és külső tereikkel virtuálisan is bemutatkozzanak az irántuk érdeklődő közönségnek. A Google keresőben, térképen a 360 fokos panorámaképek hatására cége jobb pozícióba kerül  és a virtuális séta után nagyobb hajlandósággal keresik fel az ügyfelek.

Ezeket a panorámaképeket viszont nem a Google, hanem olyan minősített hivatalos fotósok helyezik el, mint mi is. 

Beillesztés Google cégem alkalmazásba

Ahhoz, hogy Önnek hatása legyen térképes megjelenésére, az úgynevezett Google Cégem szolgáltatásba kell regisztrálnia, illetve ha már megjelenik a térképen, akkor a felület tulajdonjogával kell rendelkeznie. A birtoklás megszerzésével Önnek módja nyílik téves adatok korrigálására, egyedi leírás hozzáadására, honlap összekötésére, képek cseréjére, valamint a vélemények kezelésére is.

Néhány példa, hogyan jelenik meg szállodája, étterme,  vállálkozása, a Google Térképen.

 

KIallitas.png
Virtuális kiállítás

Virtuális kiállítás